O NAMA

“Optika Čakrama” d.o.o. Maglaj osnovana je 1989. godine. Prvi počeci bili su sa optičarskom radnjom u Novom Šeheru, a potom od 1996. godine, pod ovim jedinstvenim imenom, u gradskoj jezgri grada Maglaja, tako da ukupno postojimo preko 30 godina. Nalazimo u sistemu zdravstva jer je registrovana specijalizirana radnja sa medicinskim sredstvima klase I i klase II u Ministarstvu zdravstva.

Tradicija i kvaliteta usluge je ključ za opstanak na tržištu ovog starog zanata. Pružamo najviše profesionalne standarde radi njege očiju i dobrog vida. Stručna izrada i ugradnja u okvire i dioptrijskih stakala renomiranih proizvođača uz stručan nadzor školovanih optičara i optometriste.

Sve na jednom mjestu. Izrada naočala odmah bez čekanja i dolazaka više puta. Profesionalan angažman zaposlenih radi zadovoljstva krajnjih korisnika. 

ONLINE NARUDŽBE

Informišite se o dostupnim proizvodima i uslugama, te izvršite narudžbu proizvoda po želji koje dostavljamo na adrese širom Bosne i Hercegovine. Narudžbe primamo preko naših Facebook i Instagram stranica ili direktno u radnji, te pozivom na telefon ili preko kontakt forme na našoj web stranici.